TRAINER

Soren EllegaardJCINicole is a totally top professional trainer and a pleasure to work with. Always well prepared, structured, creative AND fun to work with. If these keywords are important to you – call Nicole any day and get your results.
Soren Ellegaard | JCI

 

 


Logo TU/eAnnette de Lange-DoorakkersNicole van Hooy heeft voor de Faculty Club van Technische Universiteit Eindhoven in het kader van “Wereldvrouwennetwerkwerkdag” de workshop “netwerken, net werken” op maat verzorgd. De 100 aanwezigen waren enthousiast over de workshop. De natuurlijke wijze waarop ze de deelnemers betrekt zorgde ervoor dat het een ontspannende maar tevens leerzame bijeenkomst is geweest. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!
Annette de Lange-Doorakkers | Bestuurslid Faculty Club TU/e 


Logo APBPauline MeijwaardNicole van Hooy heeft vele jaren ervaring als trainer. Zij heeft en geeft het vertrouwen te weten waar ze mee bezig is en weet dat goed over te brengen op de deelnemers. Ze bereidt zich terdege voor en is serieus met haar vak bezig. Dat neemt niet weg dat ze indien nodig met humor de zaken kan relativeren. In de training streeft ze naar interactie en schroomt niet haar programma enigszins aan te passen als de deelnemers daarom vragen of zij de indruk krijgt dat dit nodig is, maar zal ook zeker de actieve bijdrage, inspanning en betrokkenheid van de deelnemers vragen. Haar manier van trainen is persoonlijk, professioneel en enthousiast. Nicole communiceert op een open en prettige wijze en is zeker een aanbeveling waard.
Pauline Meijwaard | Algemeen Persbureau Bedrijven


logo_vlmMarga WognumShut up and listen was het thema voor de eerste netwerkbijeenkomst van de vLm. Een enerverende anderhalf uur, waarbij onder al snel duidelijk werd dat luisteren toch niet zo makkelijk is als het klinkt. Aanvankelijk dacht iedereen wel goed te kunnen luisteren, maar al bij de eerste interactieve oefening kwam pijnlijk naar voren dat er best nog wat te leren viel. Onder de bezielende leiding van Nicole van Hooy kregen we een aantal uitstekende handvaten die meteen na de cursus in de praktijk werden gebracht. Weten om te gaan met verschillende type luisteraars zal zakelijk, maar ook in de privé sfeer goed toepasbaar zijn. Kortom, een leerzame, maar ook zeker erg leuke avond.
Marga Wognum | Bestuurslid Vereniging Logistiek management (vLm) Regio West


Logo TMSReinier TeurlingsHeerlijk zo’n spiegel! Je vindt dat je goed kan luisteren. Je weet dat het wel vaak nog net wat beter kan; en dan ga je die oefeningen doen. Tja, dan komt de confrontatie! Heb ik nu echt goed geluisterd, en begrepen wat ze heeft verteld? Heb ik het werkelijk begrepen? Verschillende mensen luisteren verschillend. Verrassend om te vernemen hoe jouw buurman/vrouw waar je al jaren mee samenwerkt of mee omgaat, op een hele andere manier luistert, en dus heel wat anders begrepen had! Een leuke interactieve sessie met een frisse dosis humor en nieuwe weetjes.
Reinier Teurlings | TMS BV