MANAGEMENT & BESTUUR


Wat een power, robuustheid en doorzettingsvermogen. Werkt doelgericht en is hierbij in staat, in korte tijd breed draagvlak te realiseren. Uitstekend in staat visie om te zetten naar doelen en resultaten. Schuwt de inhoudelijke confrontatie zeker niet maar altijd met een open vizier om vervolgens samen verder te bouwen. De inspirerende samenwerking ga ik zeker missen.

Ralph Hennes | Manager Productie en Diensten Participatiebedrijf gemeente Sittard-Geleen (2020)

 Als programma-manager heb ik Nicole leren kennen als een daadkrachtige, kordate en pragmatische collega met een inhoudelijke visie. Iemand die met een duidelijk doel voor ogen besluitvormingsprocessen kan leiden en complexe discussies niet schuwt. Ondanks haar grote ervaring is zij laagdrempelig in haar contact en mag een humoristische, relativerende kijk op het dossier niet ontbreken.

Inge Stassen | Teammanager Werk gemeente Sittard-Geleen (2020)


In de twee jaar dat ik met Nicole heb samengewerkt, heb ik Nicole ervaren als een prettige maar pittige gesprekspartner met “getting things done” mentaliteit. Nicole weet als geen ander strategische, bestuurlijke doelen te vertalen naar heldere tactische of operationele taken voor haar medewerkers. Wanneer zij zich vastbijt in complexe vraagstukken, is Nicole altijd op zoek naar een pragmatische oplossing, waarbij ze haar gesprekspartners op overtuigende wijze weet mee te nemen in haar visie. Nicole kent het klappen van de zweep als het gaat om opereren binnen een politiek bestuurlijke organisatie. Echter zal Nicole ook uitstekend tot haar recht komen en van dienst zijn in business tot business omgeving.

Gijs van Heeswijk | Wethouder Jong Uden  (2019)


Ik heb net iets meer dan een jaar mogen werken met Nicole. Dit was veel te kort!! Ik heb nog nooit iemand meegemaakt met zoveel inhoudelijke kennis op haar vakgebied. Een enorme drive en fantastisch ondernemerschap. Enorm plezierig in de omgang. Met haar werk je met plezier en dat komt altijd tot uiting in goede resultaten. Hopelijk mag ik in de toekomst nog eens met haar werken.

Maarten Prinssen | Wethouder VVD gemeente Uden (2019)

 


De afgelopen jaren heb ik met veel plezier met Nicole samengewerkt en ik heb veel van haar mogen leren. Ze is ambitieus in haar doelen voor de afdeling en wil graag sparringpartner zijn voor ons als teamleiders. Onder de bezielende leiding van Nicole is er een afdelingsbrede visie tot stand gekomen. Daarin heeft ze de afdeling, maar ook ons als teamleiders actief betrokken. Samenwerking is voor haar een groot goed. Nicole is resultaatgericht. Door haar actieve rol krijgt ze dingen voor elkaar! krijgt. Nicole is iemand die daadwerkelijk dingen in gang zet en zorgt dat projecten opgeleverd worden

Francé Beks | Teamleider gemeente Uden (2019)


Margret Bisschops

Gemeente Sint AnthonisAls Nicole binnenkomt stáát er iemand. Ze is gedreven en erg enthousiast. Haar sterkste punt vind ik dat ze als gemeentesecretaris echt dicht bij de mensen kon staan, daardoor bind je mensen aan je…en dat kan ze! Nicole is erg creatief en gaat niet voor de gebaande wegen. Ze spiegelt mensen en zet ze aan het denken, kortom een aanwinst voor elke organisatie.

Margret Bisschops | Afdelingsmanager gemeente Sint Anthonis (2016)

 


Gemeente Sint AnthonisTijs BreuerNicole van Hooy is een kleurrijke, warme en doortastende directeur. Als manager is ze betrokken, ze weet waar ze voor gaat en ze organiseert zonder moeite dat alle mijlpalen worden gehaald. Als onderdeel van het bestuur heeft ze visie, is ze oprecht en transparant. Ze zegt waar het op staat. Haar vrolijkheid en aanwezigheid werken aanstekelijk; dit enthousiasme maakt dat iedereen zich graag voor haar doelen inzet.
Tijs Breuer | Adjunct directeur gemeente Sint Anthonis (2016)

 


PentaszJos SaesNicole was gedurende ruim 2  jaar werkzaam als projectleider en als interimsectorhoofd klantcontacten bij Pentasz Mergelland; een regionale sociale dienst. In deze periode heeft Nicole dankzij haar “hands on aanpak” laten zien dat je snel en effectief resultaten kunt boeken bij de totstandkoming van projecten in het sociale domein. Of het nu een specifieke aanpak van een beleidsthema betreft of de uitvoering van een concreet project. In haar tijdelijke rol als sectorhoofd heeft zij bijgedragen aan het proces van organisatieverandering door daadkrachtig veranderingen door te voeren. In het management was zij een pittige sparringpartner.
Jos Saes | Directeur Pentasz Mergelland (2011)


PentaszIn augustus 2010 leerde ik Nicole kennen. We zochten een projectleider voor introductie van de participatieladder. Al heel snel kreegNicole een hele trits aan andere opdrachten en verzoeken. Ze pakte alles voortvarend en doortastend op. Wist ze iets niet, dan ging ze op zoek. Bij Nicole krijg je nooit nee. Ze weet van wanten en is heel professioneel in haar aanpak. In haar snelheid vergeet ze nooit anderen te betrekken. Nicole is duidelijk en direct en maakt hierbij geen onderscheid naar rangen of standen. Ze geeft altijd positieve en opbouwende feedback en weet hierdoor haar gesprekspartners te prikkelen.
Angelique Cieremans | Directeur RSD Pentasz Mergelland (2010)

 


Wilbert LennartzPentaszBelangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Op tijd, Creatief
“Nicole is an energetic, sympathetic and inspiring person. She likes challenges, always looks for new solutions and delivers projects on time. Nicole has the talent to persuade and enthuse people to get the job done.”
Wilbert Lennartz | Sectorhoofd Backoffice (2011)

 

 


Wilbert LennartzAls Manager Learning voor DSM Nederland ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van een aantal innovatieve DSM-specifieke talentontwikkeling en professionaliseringprogramma’s (…). De programmamanagers die we hiervoor inzetten moeten dan ook over ‘buiten-categorie’ competenties beschikken. Behalve het managen van het programma zijn ze ook ‘spin in het web’ in de contacten c.q. afstemming tussen alle spelers in het programma. Daarnaast hebben ze een specifieke coachingsrol in het tot stand brengen van de transfer van het geleerde naar de werksituatie én zijn ze een belangrijke sparringspartner voor de opdrachtgevers in de business voor de leerprogramma’s gekoppelde businesscases. Nicole wordt vnl. gevraagd voor de zwaardere programma’s. Het ‘managen’ zit haar in het bloed. Daarnaast is de snelheid waarmee ze bepaalde zaken oppakt opvallend. Ze houdt van aanpakken. Én…. afspraak is afspraak!
Hennie Stegen | Manager Learning DSM Nederland (2011)


Jun Sup ShinWhenever I think of Nicole, the first thing coming from my mind is commitment. She is a very extraordinary leader who always show us a great example of commitment. And this is the reason why you received the Most Outstanding Award from JCI. What an incredible year we have spent together creating positive change. It was such privilege to work with you.
Jun Sup Shin | President JCI International (2009)

 

 


Jan BeversNicole is een ondernemende vrouw met een goed netwerk . Zij is recht door zee en als er iets is maakt zij van haar hart geen moordkuil. Ik heb dat altijd als zeer plezierig ervaren omdat je dan van elkaar weet hoe het er voor staat. Op het terrein van sociale zaken en specifiek arbeidsre-integratie heeft zij de veel kennis in huis. Nicole is breed inzetbaar en kan daarom ook veel verschillende projecten opzetten, uitvoeren en evalueren. Nicole heeft zicht zeker gehecht aan onze organisatie en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het verbetertraject rondom arbeidsre-integratie.
Jan Bevers | Wethouder Gemeente Gemert-Bakel (2009) 

 


Maurice VermuntNicole is een resultaatgerichte dame die in staat is zaken ‘naar de grond te trekken’ en concreet te maken. Ze is recht door zee en wil vorderingen maken. In die zin stelt ze hoge eisen aan zichzelf maar ook aan haar omgeving. Een doortastende bouwer met humor.
Maurice Vermunt | Directeur Werkconsult (2007)