MANAGEMENT & BESTUUR

Margret Bisschops

Gemeente Sint AnthonisAls Nicole binnenkomt stáát er iemand. Ze is gedreven en erg enthousiast. Haar sterkste punt vind ik dat ze als gemeentesecretaris echt dicht bij de mensen kon staan, daardoor bind je mensen aan je…en dat kan ze! Nicole is erg creatief en gaat niet voor de gebaande wegen. Ze spiegelt mensen en zet ze aan het denken, kortom een aanwinst voor elke organisatie.

 

Margret Bisschops | Afdelingsmanager gemeente Sint Anthonis (2016)

 


Gemeente Sint AnthonisTijs BreuerNicole van Hooy is een kleurrijke, warme en doortastende directeur. Als manager is ze betrokken, ze weet waar ze voor gaat en ze organiseert zonder moeite dat alle mijlpalen worden gehaald. Als onderdeel van het bestuur heeft ze visie, is ze oprecht en transparant. Ze zegt waar het op staat. Haar vrolijkheid en aanwezigheid werken aanstekelijk; dit enthousiasme maakt dat iedereen zich graag voor haar doelen inzet.
Tijs Breuer | Adjunct directeur gemeente Sint Anthonis (2016)

 


PentaszJos SaesNicole was gedurende ruim 2  jaar werkzaam als projectleider en als interimsectorhoofd klantcontacten bij Pentasz Mergelland; een regionale sociale dienst. In deze periode heeft Nicole dankzij haar “hands on aanpak” laten zien dat je snel en effectief resultaten kunt boeken bij de totstandkoming van projecten in het sociale domein. Of het nu een specifieke aanpak van een beleidsthema betreft of de uitvoering van een concreet project. In haar tijdelijke rol als sectorhoofd heeft zij bijgedragen aan het proces van organisatieverandering door daadkrachtig veranderingen door te voeren. In het management was zij een pittige sparringpartner.
Jos Saes | Directeur Pentasz Mergelland (2011)


PentaszIn augustus 2010 leerde ik Nicole kennen. We zochten een projectleider voor introductie van de participatieladder. Al heel snel kreegNicole een hele trits aan andere opdrachten en verzoeken. Ze pakte alles voortvarend en doortastend op. Wist ze iets niet, dan ging ze op zoek. Bij Nicole krijg je nooit nee. Ze weet van wanten en is heel professioneel in haar aanpak. In haar snelheid vergeet ze nooit anderen te betrekken. Nicole is duidelijk en direct en maakt hierbij geen onderscheid naar rangen of standen. Ze geeft altijd positieve en opbouwende feedback en weet hierdoor haar gesprekspartners te prikkelen.
Angelique Cieremans | Directeur RSD Pentasz Mergelland (2010)


Wilbert LennartzPentaszBelangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Op tijd, Creatief
“Nicole is an energetic, sympathetic and inspiring person. She likes challenges, always looks for new solutions and delivers projects on time. Nicole has the talent to persuade and enthuse people to get the job done.”
Wilbert Lennartz | Sectorhoofd Backoffice (2011)

 

 


Wilbert LennartzAls Manager Learning voor DSM Nederland ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van een aantal innovatieve DSM-specifieke talentontwikkeling en professionaliseringprogramma’s (…). De programmamanagers die we hiervoor inzetten moeten dan ook over ‘buiten-categorie’ competenties beschikken. Behalve het managen van het programma zijn ze ook ‘spin in het web’ in de contacten c.q. afstemming tussen alle spelers in het programma. Daarnaast hebben ze een specifieke coachingsrol in het tot stand brengen van de transfer van het geleerde naar de werksituatie én zijn ze een belangrijke sparringspartner voor de opdrachtgevers in de business voor de leerprogramma’s gekoppelde businesscases. Nicole wordt vnl. gevraagd voor de zwaardere programma’s. Het ‘managen’ zit haar in het bloed. Daarnaast is de snelheid waarmee ze bepaalde zaken oppakt opvallend. Ze houdt van aanpakken. Én…. afspraak is afspraak!
Hennie Stegen | Manager Learning DSM Nederland (2011)


Jun Sup ShinWhenever I think of Nicole, the first thing coming from my mind is commitment. She is a very extraordinary leader who always show us a great example of commitment. And this is the reason why you received the Most Outstanding Award from JCI. What an incredible year we have spent together creating positive change. It was such privilege to work with you.
Jun Sup Shin | President JCI International (2009)

 


Jan BeversNicole is een ondernemende vrouw met een goed netwerk . Zij is recht door zee en als er iets is maakt zij van haar hart geen moordkuil. Ik heb dat altijd als zeer plezierig ervaren omdat je dan van elkaar weet hoe het er voor staat. Op het terrein van sociale zaken en specifiek arbeidsre-integratie heeft zij de veel kennis in huis. Nicole is breed inzetbaar en kan daarom ook veel verschillende projecten opzetten, uitvoeren en evalueren. Nicole heeft zicht zeker gehecht aan onze organisatie en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het verbetertraject rondom arbeidsre-integratie.
Jan Bevers | Wethouder Gemeente Gemert-Bakel (2009) 


Maurice VermuntNicole is een resultaatgerichte dame die in staat is zaken ‘naar de grond te trekken’ en concreet te maken. Ze is recht door zee en wil vorderingen maken. In die zin stelt ze hoge eisen aan zichzelf maar ook aan haar omgeving. Een doortastende bouwer met humor.
Maurice Vermunt | Directeur Werkconsult (2007)