OVER NICOLE VAN HOOY

Nicole is een resultaat gerichte leider met jarenlange ervaring binnen de gemeentelijke overheid. Zij werkt voornamelijk in de non-profit sector in het maatschappelijk domein bij gemeenten. Zij heeft ook ervaring als marketing- en projectmanager in profit bedrijven.

Zij is een motiverende en inspirerende leider die de overtuiging heeft dat het zittend personeel in overheidsorganisaties veel meer potentie heeft dan soms ingeschat wordt. Met de juiste stijl van leidinggeven zijn er mooie resultaten mogelijk!

In complexe projecten of (politieke) omgevingen waarbij veel verschillende partijen aan tafel zitten en waar het eindresultaat nog niet vast staat, presteert zij optimaal.

Nicole is inzetbaar als interimmanager, projectmanager of programmamanager.

Nicole is technisch bedrijfskundig ingenieur en beleids- en organisatiewetenschapper, met een specialisatie in marketing. Daarnaast verzorgt zijn al meer dan 25 jaar meer dan 25 zeer diverse management trainingen voor diverse instituten of op opdracht.

Missie
Nicole: Ik bereik uw resultaten binnen het gestelde budget en binnen de gestelde tijd.
Integriteit en betrokkenheid zijn hierbij basiswaarden en afspraken worden nagekomen.

Ons gezamenlijk doel
Wanneer uw project of opdracht is gerealiseerd, zijn uw doelen bereikt, zijn er verbeterde werkwijzen aangereikt zodat uw mensen verder kunnen op de nieuwe manier en zullen uw mensen de drive hebben om door te gaan op de ingeslagen weg.

Meer weten over Nicole van Hooy en haar CV bekijken?
Bekijk haar LinkedIn-profiel.LinkedIn