RAADSLID / GRIFFIER

Nicole heeft enkele jaren als ‘interimmer’ gewerkt voor de gemeente Uden, maar ze werkte tot de laatste dag alsof ze nog jaren vooruit wilde met haar afdeling. Wat mij betreft heeft ze zich heel dienstbaar opgesteld, zonder daarbij een lakei te zijn. Met haar kritische geest en veel bevlogenheid is ze in staat goed weerwoord te geven. Fijn in het contact en zeer goed benaderbaar. Jammer dat ze weg is uit Uden…
Spencer Zeegers | Fractievoorzitter SP Uden

 


Nicole van Hooy heb ik leren kennen in mijn rol als fractievoorzitter van VVD-Leefbaar Uden. Nicole is afdelingshoofd van de afdeling Maatschappelijke Dienstverlening in Uden.
Het waren turbulente jaren de laatste jaren in het sociaal domein. De transitie en de transformatie kwamen in volle vaart op ons, als gemeente, af. Als gemeenteraadslid hadden we zorgen over de kwantiteit en de kwaliteit van de zorg die geleverd moest worden en anderzijds hadden we zorgen over hoe we dit allemaal moesten gaan betalen. In Uden hadden wij als gemeenteraadslid de luxe dat we Nicole als afdelingshoofd hadden. Op alle fronten was zij op de hoogte en in controle. Nicole gaf in elke ontmoeting die ik met haar had blijk van een heel goede en duidelijke visie op de inhoud en op financiën. Zij heeft visie op wat er gebeurd en wat er moet gebeuren. Nicole heeft dus heel veel kennis en kunde, zij heeft lef en visie als het gaat om inhoud en ze heeft veel politiek gevoel.
Heel simpel kon ik als gemeenteraadslid gerust zijn omdat ik wist dat Nicole mee oplette en zich bemoeide daar waar nodig. Het is, wat mij betreft, ongelooflijk jammer dat Nicole de gemeente Uden gaat verlaten.
Annemarie van Asseldonk | Fractievoorzitter VVD-Leefbaar Uden

 


Gemeente RhedenSjir HanssenIk heb Nicole leren kennen als een aangenaam persoon met een grote kennis van zaken. Daarnaast heeft haar betrokkenheid bij de materie en de makkelijke wijze waarop ze toegankelijk is , er toe geleid dat de transitie van de 3D naar de gemeente Rheden en de regio – gezien vanuit de optiek van een raadslid – zonder al te grote problemen is verlopen.
Sjir Hanssen | Raadslid gemeente Rheden

 

 


foto_logo_gem_rhedenAls griffier van de gemeente Rheden heb ik positieve ervaringen met Nicole van Hooy. Nicole typeer ik als een strategische denker met gevoel voor politieke verhoudingen en een harde werker zonder 9 tot 5 mentaliteit. Daarbij is zij een doelgericht persoon met een recht door zee manier van communiceren, die knopen durft door te hakken als dat nodig is. Ze zegt wat ze vindt gebaseerd op kennis en ervaring, waarbij zij de visie van een bestuurder respecteert. Nicole behartigt de belangen van de organisatie waarvoor zij werkzaam is op loyale wijze, maar verliest daarbij ook eventuele regionale belangen niet uit het oog. Zij werkt vanuit een helicopterview met kennis van zaken, maar schuwt ook directe ondersteuning in de uitvoering niet. Kortom een prettig en energiek persoon met veel kennis en ervaring op het gebied van het sociaal domein.
mevr. mr. M.G.J.L. Kateman | Raadsgriffier gemeente Rheden