MEDEWERKERS

Een leidinggevende die je elk personeelslid toewenst: transparant, zonder verborgen agenda, die ‘staat’ voor (en achter!) haar mensen. Veel drive, veel inzet, veel ervaring en een breed netwerk om kennis bij op te halen of om mee te delen.

Juanita van der Hoek | Strategisch beleidsadviseur gemeente Uden

 


Nicole is iemand met een enorme inhoudelijke kennis, goed oog voor politiek bestuurlijke verhoudingen en iemand die tegelijk ook pragmatisch kan meedenken. Ze weet dingen in beweging te zetten met haar enorm drive en energie om de goede dingen te willen doen. Haar betrokkenheid is oprecht en gemeend en dit motiveert en enthousiasmeert anderen om met haar en voor haar net dat extra stapje te willen zetten. Ze geeft je als professional de ruimte en het vertrouwen en tegelijkertijd zekerheid, omdat ze altijd bereid is mee te denken en bij te springen als dit nodig is. Het is iemand bij wie je er vanuit kan gaan dat ze levert met een goede kwaliteit waarbij ze zich altijd maximaal zal inzetten.

Neeltje Schoenmakers | Projectleider gemeente Uden


Gemeente Sint AnthonisEefke BuskesNicole is een prettige collega en een fijn mens. Een echte leider. Zij streeft op een praktische manier haar doelen na. En weet haar omgeving te enthousiasmeren. Nicole staat haar mannetje en komt gemaakte afspraken na!
Eefke Buskes | Beleidsmedewerker gemeente Sint Anthonis

 

 


Gemeente Sint AnthonisIk vind het erg jammer vind dat je weggaat. We gaan een heel fijn mens, een goede secretaris en WOR-bestuurder missen!
Nora Kramer | Juridisch medewerkster gemeente Sint Anthonis

 

 

 


Gemeente Sint AnthonisIk heb Nicole ervaren als een mensenmens. Nicole luistert goed naar de mensen, denkt mee naar oplossingen. Ze wijst je op de fouten die gemaakt zijn, maar doet dit op een respectvolle wijze.  Humor, een heerlijke lach, en een warme persoonlijkheid zo heb ik Nicole ervaren tijdens onze samenwerking binnen de gemeente Sint Anthonis.
Hannie Jansen | Bestuurssecretariaat gemeente Sint Anthonis

 

 


Gemeente Sint AnthonisDiny van VlietGemeentesecretaris Nicole van Hooy is een mensenmens. Een verbinder en een vrouw die vertrouwen wekt bij bestuurder en bij medewerker. Heerlijk mens en wat ze niet weet vraagt ze je.
Diny van Vliet-Hermanussen | Communicatieadviseur gemeente Sint Anthonis

 

 


PentaszNicole is een persoon die kwam zag en overwon. Recht door zee, daadkrachtig, groot inlevingsvermogen en gezagsdrager daar waar noodzakelijk. Al met al een geweldig Hoofd Klantcontacten. Jammer dat je weg bent.
Ingrid  Klein | Klantmanager inburgering Pentasz Mergelland

 

 


PentaszIk heb je als leidinggevende en collega als zeer prettige persoon ervaren. Allereerst heb je humor en dat weet ik altijd wel te waarderen. Ten tweede heb je mij veel vertrouwen en vrijheid gegeven wat mij motiveert om hard te werken. Verder is het duidelijk wat je wil en valt er te praten over zaken. Je gaf me het gevoel dat mijn mening telt (ik voelde me serieus genomen) wat mij motiveerde om zoveel mogelijk mee te denken. Je benaderd je collega’s als gelijken en niet als meerdere, dit was zeer prettig. Als laatste bewonder ik de energie die je altijd uitstraalt en je positieve benadering van zaken.
Kortom: WE MISSEN JE…… KOM TERUG!! ;P
Pauline Schaafstra | Klantmanager Pentasz Mergelland


Bregje van NunenPentaszNicole is een aanpakker en heeft overzicht. Verder is zij stressbestendig en heeft zij een groot probleemoplossend vermogen. Zij is geliefd binnen het team.
Bregje van Nunen | Klantmanager Pentasz Mergelland

 

 


foto_logo_gem_rhedenIk heb je ervaren als een actieve en heel gedreven collega. De maanden dat je mijn leidinggevende bent geweest heb ik je beter en op een nog andere manier leren kennen. Als leidinggevende was je heel geweldig. De klantmanagers kunnen steeds bij je terecht met vragen. Je zoekt alles meteen uit. We krijgen antwoorden waar we iets aan hebben en ook weer mee verder kunnen. Alle acties handel je af. Je laat niemand in de kou staan wat dat betreft. Verder kun je met jou in gesprek gaan. Ook als er een meningsverschil is, kun je goed met jou praten. Je luistert naar iemand en kijkt op een respectvolle manier naar een oplossing waarbij je het belang voor  de organisatie nooit uit het oog verliest. Je legt het dan uit. Iemand weet zodoende waar die aan toe is.
Kort samengevat: Ik heb je ervaren als correct, concreet, eenduidig en begripvol.
Hanny Meijer-Greuel | Administratief medewerkster Gemeente Rheden


Gemeente RhedenRenata GeertsmaOnze samenwerking heb ik als betrouwbaar, integer en respectvol ervaren. Nicole heeft in haar rol als manager naar mij toe de coachende kant gekozen door mij te wijzen op mijn kracht en mij te laten werken vanuit deze kracht. Daar waar het soms onmogelijk was om agenda’s op elkaar af te stemmen was Nicole altijd bereidt om hierin mee te denken en oplossingsgericht te kijken. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Mede dankzij de coachende rol van Nicole volg ik nu ook een opleiding.
Renata Geertsma | Management assistent & Assistent Project Decentralisaties Gemeente Rheden

 


Gemeente RhedenNicole was als interim mijn direct leidinggevende in de afgelopen periode. Ik heb het ervaren als een prettige periode waarin ze zich heeft laten zien als een zeer ondernemende, goed analyserende, besluitvaardige en overtuigende manager. Bij het afscheid van Nicole heb ik de opmerking gemaakt dat we eindelijk “Iemand met ballen” in huis hebben gehad en dat was een goede ervaring.
Hans van Halder | Klantmanager gemeente Rheden

 

 


Gemeente RhedenGerrald SuurdNicole is iemand die het probleem meteen doorziet en… ook aanpakt!  Analytisch is ze zeer sterk en overziet snel allerlei verbanden, haar daadkracht heeft heel veel indruk op mij gemaakt!  Daarnaast heeft ze veel gevoel voor humor en verliest ze het menselijke aspect in haar werk niet uit het oog.  Prima interim manager!
Gerrald Suurd | Jobfinder gemeente Rheden

 

 


Gemeente RhedenNicole WesterterpAls trainee heb ik Nicole leren kennen in haar rol van programmamanager 3D bij de gemeente Rheden. In deze opdracht was zij mijn leidinggevende en heeft zij mij erg geholpen in mijn verdere ontwikkeling. Ze heeft me kansen en vertrouwen gegeven en dacht altijd actief mee wanneer ik daar behoefte aan had. Ik heb haar ervaren als een daadkrachtige, slimme en ondernemende vrouw waar ik veel van heb geleerd en hopelijk nog veel meer van ga leren!
Nicole Westerterp | Trainee gemeente Rheden